Inschrijving Ameland Open 2018

Het ‘Ameland Open’ is een top evenement op de wedstrijdkalender van de Golfvereniging Ameland. Het toernooi kent een rijke traditie en elk jaar strijden leden en (internationale) gastspelers om de hoogste eer op de Golfbaan Ameland. De mooie links baan met zijn gevreesde rough en verraderlijke wind is een ware attractie en biedt de deelnemers (m/v) de mogelijkheid het beste (en het slechtste) uit zichzelf te halen.

Het ‘Ameland Open’ is een 36 holes strokeplay toernooi met een bruto, netto en stableford klassement. Het toernooi wordt verspeeld op 2 en 3 juni 2018 (2 x18 holes). De maximum EGA handicap is 36. De minimum leeftijd is 16 jaar, tenzij sprake is van een EGA handicap onder de 10. Er is plaats voor in totaal 60 deelnemers. De inschrijving sluit op woensdag 30 mei, dan wel wanneer het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Elk jaar is de belangstelling groot.

De kosten zijn incl. inschrijfgeld, greenfees (gastspelers), 2 x koffie/thee bij ontvangst, 2 x lunchpakket.

Van de backtees speelt u mee voor het bruto èn netto strokeplay klassement. Van de medal tees speelt u alleen mee voor het netto strokeplay klassement. Alle deelnemers spelen automatisch mee in het stableford klassement. De bruto winnaar is kampioen Ameland Open. Belangrijk: u kunt slechts in één klassement een prijs winnen!!

Het totale bedrag dat volgt uit bovenstaande opgave heb ik overgemaakt naar bankrekeningnummer:

NL61 INGB 0669199400 t.n.v. Golfvereniging Ameland onder vermelding van ‘Ameland Open 2018’ en de naam van de inschrijver.

Zodra wij uw deelname formulier èn uw inschrijfgeld hebben ontvangen, versturen wij u per email een bevestiging van uw deelname.

3 + 5 = ?