Cursus Handicap 54

Wilt u graag spelen op de 9 holes grote baan en ook op meerdere banen in Nederland, dan heeft u NGF-handicap 54 nodig. Daarin voorziet deze cursus die het derde en tevens laatste deel vormt van stap 1 van het NGF 9-stappenplan. De golfregels en etiquette komen tijdens de lessen veelvuldig aan bod en worden tijdens de baanlessen in de praktijk gebracht.

Tijdens de baanlessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan het zogenaamde “course management”. Daarbij wordt er gekeken naar wat te doen als u eenmaal in de baan bent. Dus, hoe kan ik mijn bal met mijn vaardigheden het beste spelen of hoe bespaar ik mij het snelst slagen door beter, met meer controle te putten. Indien u verder wilt met golfen en graag op de grote baan wilt spelen, dan is deze cursus de perfecte stap.

10 lesuren van 50 minuten

€ 295,- p.p. gebaseerd op een minimum inschrijving van 2 personen

€ 200,- p.p. gebaseerd op 3 personen

€ 150,-   p.p. gebaseerd op 4 personen

€ 120,-   p.p. gebaseerd op 5 personen

€ 100,-   p.p. gebaseerd op het maximum van 6 personen

Op inschrijving, start zodra groep van minimaal 2 is bereikt.

U kunt zich inschrijven via de Online agenda en er wordt gestart zodra er een groep is van minimaal 3 deelnemers. Mocht u voorkeur hebben voor een maatwerk programma – bijvoorbeeld in de periode dat u op Ameland bent – dan kunt u met mij contact opnemen via email.

Door gebruik te maken van de knoppen ‘online agenda’ en/of ‘email’ gaat u akkoord met mijn privacy statement