Inschrijfformulier Ameland Open 2020


Het ‘Ameland Open’ jubileert in 2020 en is voor de 25e keer top evenement op de wedstrijdkalender van de Golfvereniging Ameland. Het toernooi kent een rijke historie en elk jaar strijden leden en (internationale) gastspelers om de hoogste eer op de Golfbaan Ameland. De mooie links baan met zijn gevreesde rough en verraderlijke wind is een ware attractie en biedt de deelnemers (m/v) de mogelijkheid het beste (en het slechtste) uit zichzelf te halen.

Het ‘Ameland Open’ is een 36 holes golftoernooi met een bruto strokeplay- en een stableford klassement. Het toernooi wordt verspeeld op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 (2 x 18 holes). De maximum EGA handicap is 36. De minimum leeftijd is 16 jaar, tenzij sprake is van een EGA handicap onder de 10. Er is plaats voor in totaal 60 deelnemers. Indien gewenst kan op de vrijdag voorafgaande aan het toernooi worden deelgenomen aan de voorspeeldag. Dit is bij de prijs inbegrepen. De inschrijving sluit op woensdag 3 juni, dan wel wanneer het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Elk jaar is de belangstelling groot.

* Is een verplicht invulveld

Het inschrijfgeld omvat greenfees (gastspelers), 2 x koffie/thee bij ontvangst, 2 x lunchpakket, diner op zaterdag.

Het bruto strokeplay klassement wordt gespeeld vanaf de backtees en het stableford klassement van de standardtees. De bruto winnaar is kampioen Ameland Open. Golfers met een handicap hoger dan 18 wordt ontraden om deel te nemen aan de bruto strokeplay wedstrijd.

Het totale bedrag dat volgt uit bovenstaande opgave heb ik overgemaakt naar bankrekeningnummer:

NL61 INGB 0669199400 t.n.v. Golfvereniging Ameland onder vermelding van ‘Ameland Open 2020’ en de naam van de inschrijver.

Nadat wij uw inschrijving èn uw inschrijfgeld hebben ontvangen, versturen wij u per email een bevestiging van uw deelname.

0 + 2 = ?