Golfen in de natuur van Ameland

Links golf op Ameland
Golfbaan Ameland zorgt voor de balans tussen het vakantiegevoel en de beleving van golfen op onze 9 holes links golfbaan in de Amelander natuur. Duinen, (broedende) vogels, prachtige vegetatie, een lichtglooiend karakter, waterhindernissen en natuurlijk de variërende weersomstandigheden zorgen iedere dag voor een nieuwe uitdaging. De reeën, konijnen en roofvogels zijn vaak de enige toeschouwers van een onvergetelijk bezoek.

Door aan een activiteit van Golfvereniging Ameland deel te nemen ontmoet u golfers met dezelfde sympathie voor deze golfbaan.
Meer informatie en de wedstrijdkalender is te vinden onder het tabblad Vereniging.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een lidmaatschap als u van plan bent om vaker op onze golfbaan te spelen.

PAR 3 golfbaan
Naast de 9 holes (wedstrijd) golfbaan is de PAR 3 golfbaan gelegen. Deze PAR 3 golfbaan is voor iedereen toegankelijk en ideaal om eens kennis te maken met de golfsport. Er worden geen vereisten zoals GVB of baanpermissie vaardigheden gesteld. In het clubhuis is meer informatie te vinden.
Sinds begin 2015 kan er op de par 3 baan ook pitch & putt gespeeld worden. Er zijn 18 verschillende afslagmogelijkheden aanwezig. Ook is het mogelijk om footgolf te spelen.