Cursus Baanpermissie

Deze cursus is een samensmelting van de introductiecursus en de baanpermissie cursus, oftewel het eerste en tweede deel van stap 1 van het NGF 9-stappenplan

Bent u al eerder in aanraking gekomen met de golfsport, of heeft u de Golf Introductiecursus voor beginners doorlopen en wilt u het “echte” golfen gaan meemaken? Dan is deze cursus daarop het antwoord. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan: grip, houding, halve slag, lange slag, chippen, pitchen, bunkerslag en putten. De golfregels en etiquette komen royaal aan bod tijdens de baanlessen. Het doel van deze cursus is het behalen van het Baanpermissie bewijs. Wat krijgt u?

12 lesuren

Opgedeeld in 8 lesuren techniek en 2 x 9 holes op de PAR 3 baan. Inclusief persoonlijk lesplan, NGF Golfregels en driving range ballen.

€ 240,- p.p. gebaseerd op een minimum inschrijving van 3 personen

€ 180,-   p.p. gebaseerd op 4 personen

€ 144,-   p.p. gebaseerd op 5 personen

€ 120,-   p.p. gebaseerd op het maximum van 6 personen

Op inschrijving, start zodra groep van minimaal 3 is bereikt.

U kunt zich inschrijven via de Online agenda en er wordt gestart zodra er een groep is van minimaal 3 deelnemers. Mocht u voorkeur hebben voor een maatwerk programma – bijvoorbeeld in de periode dat u op Ameland bent – dan kunt u met mij contact opnemen via email.

Door gebruik te maken van de knoppen ‘online agenda’ en/of ‘email’ gaat u akkoord met mijn privacy statement